Stoom- en wellness cabines

Overzicht van de Stoom & Wellness cabines

Superbe stoom- en wellness cabines uit glas met vele opties om te personaliseren. Op maat afmetingen zijn ook mogelijk!

Kant-en-klaar betegelbare stoom en wellness cabines geleverd inclusief dak, eventuele banken en alle gewenste opties. Ideaal voor thuis of in de professionele omgeving.

Innovatieve modulaire cabines voor zowel thuis als professioneel gebruik. Volledig naar wens samen te stellen. Bekijk de vele mogelijkheden!

Hoogwaardige stoom en wellness cabines uit acryl: warm, makkelijk in onderhoud en duurzaam. Met mogelijkheden om het uiterlijk naar wens aan te passen. 

Hoogwaardige Cleopatra stoomcabines (hamams) uit acryl: deze stoomcabines houden de warmte van de stoom vast, nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk in onderhoud en blijven jarenlang mooi.

Stoom en wellness cabines met het beste van twee werelden: een voorgevormd zitje en plafond uit acryl, samen met betelgelbare wanden. Comfort en esthetiek.

De Sedna stoombaden zijn al lang bekend, gebruikt en bejubeld in de markt. Stoombaden die ondanks intensief gebruik mooi en werkzaam blijven!

De Spa lounge- en zitelementen van Cleopatra zijn perfect geschikt voor in de privé sector, maar ook voor in de publieke omgeving. Alle elementen zijn te bestellen in maar liefst 6 verschillende kleuren! 

Stoombad deuren, ramen, verlichting samen met alle benodigheden voor het stoombad vindt u Cleopatra. Ook stoombad geuren!

Ontdek de accessoires die uw hamam nog aangenamer maken: stoombad stoelen en poufs, sauna geuren en meer. 

Stoomdouches, wellness cabines and zakelijke stoombaden

Stoomdouches en wellness cabines voor zowel de particulier als voor de zakelijke klant. Hoogwaardige cabines die mooi zullen blijven, ook bij intensief gebruik. Dat vindt u bij Cleopatra, al meer dan 50 jaar de Nederlandse producent van wellness cabines.

In de thuisomgeving: waarom zou u nog een simpele douche thuis installeren wanneer u makkelijk in dezelfde ruimte een heerlijke stoomcabine of een fantastische wellness cabine kunt plaatsen?

Een stoomcabine of hamam van Cleopatra betekent jarenlang hoogwaardige stoom in de vertrouwde thuisomgeving. De Cleopatra wellness cabines bieden niet alleen een stoomfunctie aan, maar ook andere heerlijke functies zoals aromatherapie, lichttherapie, koudetherapie en halotherapie (zout gemengd met stoom). Zodoende krijg u in de ruimte van een douche een complete wellness centrum thuis! 

Een zakelijke stoomcabine of hamam vindt u ook bij Cleopatra. Voor de zakelijke klant (o.a. fitnessclub, hotel, spa, beauty salon) bieden we moderne modulaire hamams verkrijgbaar in de kleur naar keuze, op maat gemaakte hamams kant-en-klaar voor installatie en traditionele stoomcabines uit acryl. We adviseren graag de zakelijke klant en kunnen eventueel de installatie van de cabine(s) op onzself nemen.

De stoomcabines en wellness cabines van Cleopatra zijn verkrijgbaar in meerdere materialen, vormen en afmetingen. Op maat werk is ook mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom in Zaandam of neem contact met ons op: +31 (0)75 647 8200. U kunt ook een stoomcabine in onze intieme testruimte even testen!