Stoomcabine thuis

cleopatra stoombad


Stoomcabine kopen? Bij Cleopatra bent u op het juiste adres: Cleopatra is al 50 jaar de voornaamste fabrikant van stoombaden in Europa. Cleopatra levert complete stoomcabines met veel verschillende designs zowel aan de particulier als aan spa’s, hotels, fitness centra’s en andere professionele partijen. Klik hier om alle Cleopatra stoombaden te bekijken. 

Bij Cleopatra kunt u uit meerdere types stoombaden en stoomcabines kiezen:

  • Stoomdouches van glas. De ultieme moderne stoomdouches met een minimalistisch uiterlijk, die passen bij elk interieur! U kunt zelfs eigen beelden op uw stoomdouche laten afdrukken!
  • Betegelbare stoomcabines. Bouwkundige stoomcabines op maat gemaakt met benodigde ramen, deuren en dak. Deze stoomcabines zijn bestemd voor uw interieur en zullen helemaal bij uw wensen passen!
  • Stoomcabines uit acryl. Deze stoomcabines worden niet voor niets de klassieke stoomcabines genoemd: ze staan al lang in vele huizen en professionele omgevingen. Deze stoombaden blijven jarenlang mooi en schoon en behouden optimaal de warmte van de stoom.
  • Stoomcabines uit tegels en acryl. Zitjes uit acryl samen met betegelbare wanden: het best van twee werelden! 
  • Smooth surface stoomcabines. De nieuwe generatie van modulaire stoombaden, gemaakt uit mat materiaal dat de warmte behoudt en dat lekker zacht aanvoelt en oogt. Ook verkrijgbaar in verschillende kleuren!

 

Kom langs in onze showroom in Zaandam om al onze stoombaden en stoomcabines te bekijken, voelen en zelfs te proberen! Onze stoombaden zijn ook te bewonderen in meerdere sanitair winkels verspreid door de Benelux.

stoombad thuis