Stoombaden thuis

Overzicht van de Stoombaden thuis

Duurzame stoomcabines bestemd voor zowel de thuis als de professionele gebruiker. Gemak van installatie en volledig naar wens samen te stellen: RAL kleur naar keuze, glasfront met kozijn of glasfront vol glas en verschillende bankmodellen mogelijk. Bekijk de vele mogelijkheden!

Op zoek naar een stoombad of hammam die betegeld gaat worden? Bij Cleopatra bent u aan het juiste adres: we leveren alle benodigde modulaire elementen en de stoomtechniek voor uw stoomcabine. Kwaliteit gegarandeerd!

Superbe stoomcabines met strak en minimalistisch design waarin u heerlijk kunt douche en stomen. Kies uit de vier mogelijk vormen, de drie glaskleuren en de vele afmetingen!

Hoogwaardige Cleopatra stoomcabines uit acryl: deze stoomcabines houden de warmte van de stoom vast, nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk in onderhoud en blijven jarenlang mooi.

Stoom- en douchecabines met het beste van twee werelden: een voorgevormd zitje en plafond uit acryl, samen met betelgelbare wanden die het mogelijk maken om de cabine volledig in de rest van de badkamer of wellness ruimte te integreren. 

Ontwerp uw eigen stoomdouche! Door u gekozen foto's of tekeningen printen wij, onuitwisbaar, op het glas van uw stoomcabine. Wellness en design samen in één!

Ontdek de accessoires die uw hamam nog aangenamer maken: stoombad stoelen en poufs, sauna geuren en meer. 

Stoomcabine / hamam kopen

Stoomcabine of hamam kopen? Kies voor de kwaliteit stoomcabines en hamams van Cleopatra, al 50 jaar de Europese leverancier van hoogwaardige stoomcabines.

Bij Cleopatra kunt u uit verschillende types hamams kiezen:

  • Moderne stoomdouches. Stoomcabines uit glas met een modern uiterlijk. Stomen en douchen samen in één product! Cleopatra biedt ook glazen stoomdouches aan waarop u een eigen beeld of design kunt laten printen!
  • Acryl stoomcabines.  Compacte hamams uit acryl die jarenlang mooi en werkzaam zullen blijven. Heerlijk warm en makkelijk in onderhoud. 
  • Betegelbare stoombaden. Complete stoombaden geleverd met betegelbare wanden, zitjes, en stoombron. Zodoende wordt snel een hamam opgebouwd die helemaal bij uw badkamer of wellness ruimte past. 
  • Combi stoomcabines gemaakt uit acryl en betegelbare wanden. Acryl voor de warmte en tegels voor de esthetiek. 

De Cleopatra stoomcabines staan voor kwaliteit, design en gemak in gebruik.