Stoombaden Pro

Stoombaden Pro

Overzicht van stoombaden pro

Innovatieve modulaire cabines voor zowel thuis als professioneel gebruik. Volledig naar wens samen te stellen: RAL kleur naar keuze, glasfront met kozijn of glasfront vol glas en verschillende bankmodellen mogelijk. Bekijk de vele mogelijkheden!

Kant-en-klaar betegelbare stoomcabines geleverd inclusief dak (koepel of vlak en in kleur naar keuze), eventuele banken en alle gewenste opties zoals verlichting en douches. Binnen een dag is de cabine gemonteerd en klaar om te betegelen!

De Sedna stoombaden zijn al lang bekend, gebruikt en bejubeld in de markt. Stoombaden die ondanks intensief gebruik mooi en werkzaam blijven!

Hoogwaardige Cleopatra stoomcabines (hamams) uit acryl: deze stoomcabines houden de warmte van de stoom vast, nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk in onderhoud en blijven jarenlang mooi.

De Spa lounge- en zitelementen van Cleopatra zijn perfect geschikt voor in de privé sector, maar ook voor in de publieke omgeving. Alle elementen zijn te bestellen in maar liefst 6 verschillende kleuren! 

Stoombad deuren, ramen, verlichting samen met alle benodigheden voor het stoombad vindt u Cleopatra. Ook stoombad geuren!

Professionele stoombaden & hamams

Cleopatra professionele stoombaden staan al 50 jaar in de Europese markt bekend voor hun kwaliteit, design en gemak in onderhoud. Cleopatra professionele stoombaden worden o.a. aan hotels, spa's, en  fitness centra's in Europa en ver daarbuiten geleverd.

Cleopatra biedt verschillende types van professionele hamams aan: stoombaden uit acryl in verschillende vormen en afmetingen, te betegelen hamams op maat gemaakt en klaar voor installatie, en modulaire stoombaden gemaakt uit innovatieve materialen. 

Voor elk professioneel stoombad biedt Cleopatra ook een passend professionele stoomgenerator aan. De Cleopatra stoomgeneratoren zorgen voor top kwaliteit stoom en zijn makkelijk in onderhoud.