Stoombaden Pro

Stoombaden Pro

Overzicht van stoombaden pro

Complete en op maat gemaakte stoombaden die betegeld kunnen worden. Makkelijk te installeren en met verschillende opties te personaliseren.

Luxe en ruime professionele stoombaden uit acryl met hele comfortabele individuele stoelen. Moderne uitstraling, robuust en eenvoudig te onderhouden. 

Hoogwaardige Cleopatra stoomcabines (hamams) uit acryl: deze stoomcabines houden de warmte van de stoom vast, nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk in onderhoud en blijven jarenlang mooi.

De Sedna stoombaden zijn al lang bekend, gebruikt en bejubeld in de markt. Stoombaden die ondanks intensief gebruik mooi en werkzaam blijven!

Schitterende modulaire stoombaden met een zacht en modern uiterlijk. 14 configuraties mogelijk. Ontworpen voor intensief gebruik met een oog op design!

Stoombad deuren, ramen, verlichting samen met alle benodigheden voor het stoombad vindt u Cleopatra. Ook stoombad geuren!

De Spa lounge- en zitelementen van Cleopatra zijn perfect geschikt voor in de privé sector, maar ook voor in de publieke omgeving. Alle elementen zijn te bestellen in maar liefst 6 verschillende kleuren! 

Professionele stoombaden & hamams

Cleopatra professionele stoombaden staan al 50 jaar in de Europese markt bekend voor hun kwaliteit, design en gemak in onderhoud. Cleopatra professionele stoombaden worden o.a. aan hotels, spa's, en  fitness centra's in Europa en ver daarbuiten geleverd.

Cleopatra biedt verschillende types van professionele hamams aan: stoombaden uit acryl in verschillende vormen en afmetingen, te betegelen hamams op maat gemaakt en klaar voor installatie, en modulaire stoombaden gemaakt uit innovatieve materialen. 

Voor elk professioneel stoombad biedt Cleopatra ook een passend professionele stoomgenerator aan. De Cleopatra stoomgeneratoren zorgen voor top kwaliteit stoom en zijn makkelijk in onderhoud.