Ligbaden

Overzicht van ligbaden

De Cleopatra WellPoolTM ligbaden zijn schitterende moderne ligbaden bedacht door de Nederlandse topontwerper Robert Bronwasser. Met de WellPoolTM ligbaden krijgt u design, comfort en kwaliteit in huis!

De Cleopatra ligbaden Premium zijn diepe ligbaden waarin men comfortabel kan liggen. Het zijn ook top kwaliteit baden die jarenlang mooi en vlak zullen blijven. Aan u de keuze voor vorm en design.

Nieuwste collectie van moderne ergonomische baden van Cleopatra. Zachte en afgeronde lijnen samen met ultiem badcomfort.

Hoogwaardige ergonomische ligbaden met een badbodem speciaal ontwikkeld voor ultiem badcomfort. Volledig ontspannen en op een comfortabele manier met het hele lichaam onder water liggen!

De vrijstaande baden van Cleopatra zijn hoogwaardige ligbaden met hedendaagse en verfijnde designs. Ze zijn ook verkrijgbaar met een whirlpool systeem!

Kies een elegante en hoogwaardige kraan en douche om te plaatsen op de rand van uw Cleopatra ligbad. Of een uitmuntende staande kraan ter aanvulling van uw Cleopatra vrijstaande bad. 

Bekijke onze hoogwaardige ligbad accessoires zoals nekkussens, badolie, bad reinigers en badtextiel. Alles wat u nodig hebt om uw ligbad te onderhouden en om heerlijk in bad te kunnen genieten.  

Ligbad kopen

Een ligbad kopen doet u bij Cleopatra, al 50 jaar de Nederlandse leverancier van kwaliteit ligbaden. Bij Cleopatra bent u verzekerd van een ligbad dat jarenlang mooi zal blijven en waarin u dag na dag comfortabel zult liggen.

Cleopatra ligbaden zijn duurzaam, mooi en comfortabel. Duurzaam dankzij de dikke laag van top kwaliteit acryl en de bodem versteviging. Mooi dankzij de betrokkenheid van top ontwerpers bij de ontwikkeling van die baden. Comfortabel omdat alle vormen van de ligbaden bedoeld zijn om het lichaam adequaat te ondersteunen. 

Inbouwbaden, ligbaden voor twee (of meer) personen, kleine ligbaden, vrijstaande ligbaden, ergonomische ligbaden: vraag het, we hebben het! In bijna alle Cleopatra ligbaden kunt u ook een efficiënt whirlpool systeem laten monteren. Zodoende krijgt u thuis een ideaal ligbad ontworpen om ontspanning en massage te faciliteren.