Sauna

Overzicht van sauna’s

Exclusieve en ultra moderne sauna's gekenmerkt door veel glas, elegante binnenwanden uit schroten en design banken. Ontdek hoe u met verschillende houtcombinaties een unieke designsauna creëert!

Esthetische sauna's die ook tussen bebouwde muren geïnstalleerd kunnen worden. Schitterende houten roosters aan de buitenzijde, discrete verlichting en de keuze uit meerdere houtsoorten zullen u zeker positief verrassen!

Landelijk en modern, rustiek maar comfortabel, simpel en toch nog verfijnd. Ontdek de unieke Kelo sauna's!

De moderne versie van de traditionele Finse sauna's: veel hout en strakke lijnen, maar ook design banken, led verlichting en keuze uit maar liefst 7 houtsoorten!

Luxueuze sauna's met houten schroten uit espen of alder, elegante glazen zijpanelen en ruime banken. Elke houtcombinatie geeft een andere uitstraling aan de sauna!

Een elegante en hoogwaardige sauna hoeft niet duur te zijn! Dat bewijzen we met de Kalahari sauna's. Ontdek hier de verrassende mogelijkheden!

Op zoek naar een sauna met een bijzonder design of met afwijkende afmetingen? We helpen u graag een sauna op maat op te bouwen.

Elektrische saunakachels en houtkachels met merknamen Harvia en Helo vindt u bij Cleopatra! Bekijk alle mogelijke modellen in onze uitgebreide brochure!

Ontdek de schitterende sauna accessoires van Cleopatra. Mooie Finse design die uw sauna helemaal afmaakt. 

Cleopatra sauna's
Bij Cleopatra zult u de sauna vinden die bij uw dromen past. We kunnen dit beloven omdat we een zeer breed en bijzonder spectrum aan sauna's voor privé en voor professioneel gebruik aanbieden. Sauna's met verschillende designs en houttypes, sauna's op maat die helemaal naar wens in onze eigen fabriek worden gemaakt.