Sauna's

Overzicht van sauna’s

Exclusieve en ultra moderne sauna's gekenmerkt door veel glas, elegante binnenwanden uit schroten en design banken. Ontdek hoe u met verschillende houtcombinaties een unieke designsauna creëert!

Esthetische sauna's die ook tussen bebouwde muren geïnstalleerd kunnen worden. Schitterende houten roosters aan de buitenzijde, discrete verlichting en de keuze uit meerdere houtsoorten zullen u zeker positief verrassen!

Landelijk en modern, rustiek maar comfortabel, simpel en toch nog verfijnd. Ontdek de unieke Kelo sauna's!

De moderne versie van de traditionele Finse sauna's: veel hout en strakke lijnen, maar ook design banken, led verlichting en keuze uit maar liefst 7 houtsoorten!

Luxueuze sauna's met houten schroten uit espen of alder, elegante glazen zijpanelen en ruime banken. Elke houtcombinatie geeft een andere uitstraling aan de sauna!

Een elegante en hoogwaardige sauna hoeft niet duur te zijn! Dat bewijzen we met de Kalahari sauna's. Ontdek hier de verrassende mogelijkheden!

Ontdek de schitterende sauna accessoires van Cleopatra. Mooie Finse design die uw sauna helemaal afmaakt. 

Cleopatra sauna's

Bij Cleopatra zult u de sauna vinden die bij uw dromen past. We kunnen dit beloven omdat we een zeer breed en bijzonder spectrum aan sauna's voor privé en voor professioneel gebruik aanbieden. Sauna's met verschillende designs en houttypes, sauna's op maat die helemaal naar wens in onze eigen fabriek worden gemaakt.

Of het nu gaat om een sauna voor thuis of voor een sauna in de professionele omgeving, wij gaan samen met u de sauna van uw wensen bouwen.

Bij Cleopatra kunt u kiezen uit 6 verschillende soorten sauna's. Allemaal met een eigen design en een andere combinatie van hout types en prijzen. Deze collectie sauna's zijn er om u als klant te inspireren en te helpen om een sauna te kiezen die perfect bij uw wellness ruimte past. Natuurlijk helpen wij u graag bij het samenstellen van uw perfecte sauna.

De Cleopatra sauna's worden geleverd met een hoogwaardige heater, een deur, banken en accessoires. De installatie van de sauna's is gemakkelijk en bestaat vooral uit het samenstellen van alle componenten. Onze klanten zijn blij met het feit dat de sauna binnen één dag geinstalleerd kan worden.