Bubbelbaden

Overzicht van bubbelbaden

Ideale bubbelbaden voor de thuis gebruiker die op zoek is naar ontspanning en/of een fijne massage voor een betaalbare prijs. 

Top kwaliteit bubbelbaden voor de thuis en de professonele gebruiker. U kunt uit drie types massages kiezen en u kunt de intensiteit van de massage traploos aanpassen. Mooie en effectieve bubbelbaden!

De meest complete bubbelbaden op de markt met een groot aantal super vlakke jets en de mogelikheid om de intensiteit van verschillende types massages aan te passen. Kies uit bubbelbaden die het hele lichaam masseren of bubbelbaden met jets gericht op de rug. Deze whirlpools zijn echte masseurs!

Ook op een vrijstaand bad is het mogelijk om een hoogwaardig Cleopatra whirlpool systeem te installeren. Kies uit vier systemen en maak van uw vrijstaand bad een echte jacuzzi!

Hoogwaardige badkranen met merknaam Hansgrohe vindt u bij Cleopatra. De kraan wordt direct op uw badrand gemonteerd. Geen schade aan de muurtegels, makkelijk te onderhouden en absolute schoonheid!

Bekijke onze hoogwaardige accessoires zoals nekkussens, badolie, bad & whirlpool reinigers en badtextiel. Alles wat u nodig hebt om uw bubbelbad te onderhouden en om heerlijk in bad te kunnen genieten.  

Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's

Cleopatra is de Europeese leverancier van hoogwaardige en luxe bubbelbaden & jacuzzi's. We bieden het breedste scala aan kwaliteit jacuzzi's die bij verschillende smaken en portemonnees passen. Ook vrijstaande jacuzzi's vindt u bij Cleopatra! 

De Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's staan eerst en vooral voor kwaliteit:

  • Kwaliteit van de onderdelen: de bedoeling is dat elke whirlpool jarenlang blijft functioneren, ook bij intensief gebruik in een spa of hotel bijvoorbeeld.
  • Kwaliteit van de massages:  de Cleopatra whirlpools leveren echte massages met de keuze op verschillende types massages --van zacht prikkelend tot krachtig en therapeutisch.
  • Kwaliteit van de ligbaden: gemaakt uit robuste materialen en gemaakt om jarenlang mooi te blijven.

De Cleopatra bubbelbaden en jacuzzi's staan ook nog voor comfort en esthetiek:

  • Onze bubbelbaden zijn ontworpen om het lichaam adequaat te ondersteunen. Verschillende niveau's van comfort zijn mogelijk in onze jacuzzi's met vlakke bodem of in onze fantastische ergonomische ligbaden. 
  • Onze bubbelbaden zijn uitgerust met vlakke jets die niet in de weg staan.
  • Top ontwerpers zoals Robert Bronwassers of Ad van Berloo ondersteunen de ontwikkeling van onze baden. Het resultaat zijn hele mooie ligbaden met soepele lijnen. 

Met een Cleopatra bubbelbad in huis of  in uw professionele omgeving krigt u een top kwaliteit product gericht op echte wellness.