Bubbelbaden

Bubbelbaden

Overzicht van bubbelbaden

Ideale bubbelbaden voor de thuis gebruiker die op zoek is naar ontspanning en/of een fijne massage voor een betaalbare prijs. 

Top kwaliteit bubbelbaden voor thuisgebruik en professionele gebruikers. Drie verschillende soorten whirlpoolsystemen beschikbaar. De gebruiker kan de gewenste intensiteit van de massage selecteren. Top jacuzzi's met een echte impact op het lichaam!

Top kwaliteit behandelingen die u zelf helemaal naar wens aanpast. Met een Extreme Wellness bubbelbad krijgt u eigenlijk een professionele masseur in huis! 

Ook op een vrijstaand bad is het mogelijk om een hoogwaardig Cleopatra whirlpool systeem te installeren. Kies uit vier systemen en maak van uw vrijstaand bad een echte jacuzzi!

Krijg nieuwe energie keer op keer in dit bijzondere zuurstof bad! 

Bekijke onze hoogwaardige accessoires zoals nekkussens, badolie, bad & whirlpool reinigers en badtextiel. Alles wat u nodig hebt om uw bubbelbad te onderhouden en om heerlijk in bad te kunnen genieten.  

Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's

Cleopatra is de Europeese leverancier van hoogwaardige en luxe bubbelbaden & jacuzzi's. We bieden het breedste scala aan hoogwaardige jacuzzi's die bij verschillende smaken en portemonnees passen. Ook vrijstaande jacuzzi's vindt u bij Cleopatra! 

De Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's staan ten eerste en vooral voor kwaliteit:

  • Kwaliteit van de onderdelen: de bedoeling is dat elke whirlpool jarenlang blijft functioneren, ook bij intensief gebruik in een spa of hotel bijvoorbeeld.
  • Kwaliteit van de massages: de Cleopatra whirlpools leveren echte massages met de keuze tussen verschillende types massages; van zacht prikkelend tot krachtig en therapeutisch.
  • Kwaliteit van de ligbaden: gemaakt uit robuste materialen en gemaakt om jarenlang mooi te blijven.

De Cleopatra bubbelbaden en jacuzzi's staan daarnaast ook voor comfort en een stijlvol uiterlijk:

  • Onze bubbelbaden zijn ontworpen om het lichaam adequaat te ondersteunen. Verschillende niveau's van comfort zijn mogelijk in onze jacuzzi's met vlakke bodem of in onze fantastische ergonomische ligbaden. 
  • Onze bubbelbaden zijn uitgerust met vlakke jets die niet in de weg zitten tijdens het gebruik van de baden.
  • Top ontwerpers zoals Robert Bronwassers of Ad van Berloo ondersteunen de ontwikkeling van onze baden. Het resultaat zijn hele mooie ligbaden met soepele lijnen. 

Met een Cleopatra bubbelbad in huis of  in uw professionele omgeving krigt u een top kwaliteit product gericht op de perfecte wellness beleving.