Bubbelbad kopen

cleopatra bubbelbad kopen

 

 

Bubbelbad kopen?  Bekijk de vele mogelijkheden aangeboden door Cleopatra B.V. Cleopatra is al 50 jaar de Nederlandse leverancier van hoogwaardige bubbelbaden en jacuzzi's. Bekijk al onze bubbelbaden hier.

Het selecteren van een bubbelbad is vaak lastig: er is veel aanbod en u hebt meestal weinig ervaring met het aanschaffen van een bubbelbad. Wat is dan belangrijk? Wat is mogelijk?

Bij Cleopatra gaan we ervan uit dat u een bubbelbad zoekt die jarenlang mooi en werkzaam zal blijven. Het vervangen van een bubbelbad is een zeer omslagtig proces die u zeker wilt vermijden. 

We gaan ook ervan uit dat u niet voor niets een bubbelbad wilt: u bent meestal op zoek naar een whirlpool systeem die ontspanning stimuleert en / of die het lichaam massert. Vaak is het verkrijgen van nieuwe energie een additionele wens. 

Om aan uw wensen te voldoen biedt Cleopatra uitsluitend hoogwaardige bubbelbaden die jarenlang mooi en functioneel blijven. Al onze bubbelbaden zijn ook gemaakt om uw lichaam actief te masseren en / of te prikkelen. 

De Cleopatra bubbelbaden zijn geschikt voor gebruik thuis of in de professionele omgeving (o.a. spa's, hotels, fitness centra's). 

 

Een Cleopatra bubbelbad kopen

Met een Cleopatra bubbelbad kunt u rekenen op:

  • Effectieve whirlpool jets die echt iets voor uw lichaam doen. Jets die ontwikkeld zijn om massage en/of ontspanning te bevorderen.
  • Duurzame jets die jaren achter elkaar schoon, mooi en vooral werkzaam zullen blijven.
  • Rustige whirlpool jets met geluidsdempers.
  • Comfort in bad. Alle Cleopatra bubbelbaden zijn ontwikkeld zodat men ontspannen in bad kan liggen. Cleopatra whirlpools zijn beschikbaar in vele maten en vormen; bij elke wens past een bubbelbad!
  • Een mooi bubbelbad met een aangename design.

 

Kom langs in onze showroom in Zaandam om alle Cleopatra whirlpools te bekijken en zelfs te testen! De Cleopatra bubbelbaden zijn ook te bekijken in een winkel in uw buurt: klik hier om een winkel te vinden.

 

Hieronder ziet u een drietal van de meest verkochte Cleopatra bubbelbaden. Klik hier om al onze bubbelbaden te ontdekken.