Vrijstaand bad kopen

cleopatra vrijstaand bad

Vrijstaand bad kopen? Welkom bij Cleopatra, al 50 jaar de Nederlandse leverancier van hoogwaardige ligbaden. Bekijk hier al onze vrijstaande ligbaden. 

De Cleopatra vrijstaande baden staan voor:

  • Kwaliteit. Dankzij een dikke laag van sterk acryl en een robuuste bodemversteviging blijven de Cleopatra vrijstaande baden na jarenlang gebruik mooi wit en glad.
  • Design. De Cleopatra vrijstaande baden zijn ook een lust voor het oog. Een vrijstaand bad is namelijk niet alleen een functioneel product, maar wordt ook ingezet als decoratief product dat een interieur compleet maakt. We bieden meerdere modellen aan met de keuze uit brede of slimme randen, verschillende lengtes, en diverse vormen.
  • Comfort. In een vrijstaand bad wilt u comfortabel kunnen liggen. Daarom heeft Cleopatra baden ontwikkeld met lijnen die goed bij het menselijk lichaam passen. Somminge vrijstaande ligbaden passen goed bij de kleine mens, anderen bij de langere. Afhankelijk van de vorm van de rugleuning kunt u zittend of liggend in het bad. 
  • Betaalbaarheid. De Cleopatra vrijstaande baden zijn niet alleen hoogwaardig, maar ook betaalbaar!
  • Bubbels. Bij een aantal van de Cleopatra vrijstaande ligbaden is het mogelijk om een kwaliteit whirlpool systeem in uw vrijstaand bad te monteren. Zo kunt u nog meer van uw bad genieten! Bekijk hier de Cleopatra vrijstaande bubbelbaden. 

De Cleopatra vrijstaande baden zijn te zien en te voelen in de Cleopatra showroom in Zaandam en ook in vele sanitair winkels door het land.

Hieronder ziet u drie van onze meest verkochte vrijstaande baden: