Sauna kopen

cleopatra sauna

Sauna kopen? Voor gebruik in de thuis of in de professionele omgeving? Bij Cleopatra bent u aan het juiste adres: in onze eigen fabriek maken we hoogwaardige sauna's met mooie designs, aandacht voor details en compleet op maat gemaakt. Bekijk hier de mooie Cleopatra sauna's.

 

Een hoogwaardige sauna kopen doet u bij Cleopatra. De Cleopatra sauna’s staan voor:

  • Op maat bouw: elke sauna wordt zo ontworpen en opgebouwd dat het precies in uw ruimte en bij uw wensen past.

  • Design: van moderne sauna's met veel glas tot klassieke Finse sauna's: we hebben de mogelijkheid om vele verschillende sauna stijlen te maken. We kunnen variëren onder andere met de type materiaal (veel of minder glas bijvoorbeeld), het type hout (bijvoorbeeld licht of wat donkerder hout of een mix ervan), de type bank (o.a. minder breed of breeder, met roosters aan de voorkant of alleen met balken), de verlichting (onder de banken, achter de rugleuningen, in het dak; wit licht of kleurverlichting). 

  • Functies: al onze sauna's zijn verkrijgbaar als traditionele sauna's met een elektrische oven en/of als infrarood sauna's. Ideaal om de beleving in uw sauna te variëren en om andere genoegdoening uit uw sauna te halen. 

  • Snelle installatie: aangezien onze sauna’s vooraf in onze fabriek worden gemonteerd, worden ze kant en klaar geleverd voor installatie bij uw locatie. Dat bespaart veel tijd en rommel. Indien gewenst kunnen we voor de installatie van uw sauna zorgen. 

  • Duurzaamheid: de isolatie, het hout, het glas; alle componenten zijn van topkwaliteit zodat u (of uw klanten) jarenlang van een schitterende sauna kunt (kunnen) genieten.

  • Flexibiliteit. Heeft u specifieke eisen voor uw sauna?  Bijvoorbeeld toegangkelijkheid voor rolstoelen? Of plinten die tegen intensieve schoonmaak (in de professionele omgeving) kunnen? We zullen onze uiterste best doen om ons aan uw wensen aan te passen. We zijn eraan gewend om sauna's voor vele verschillende doelgroepen te produceren. 


Voorbeelden van onze sauna’s kunt u zien en voelen in onze showroom in Zaandam (NL). U kunt zelf een van onze sauna inclusief infrarood lampen in onze testruimte in Zaandam in alle rust proberen. Zo kunt u echt ervaren wat een Cleopatra sauna voor u doet!

Hieronder ziet u drie van van onze sauna modellen; klik hier om ons complete aanbod te bekijken.