Over Cleopatra

Cleopatra over onsCleopatra B.V. is gevestigd in Zaandam (Nederland) en is al vanaf 1966 de Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten. Denk hierbij aan baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden.

We zijn een gedreven en enthousiast team dat er alles aan doet om onze klanten naar tevredenheid te bedienen. We houden stuk voor stuk van de producten die we verkopen. We staan voor producten die niet alleen mooi zijn, maar die ook jarenlang zorgeloos plezier aan hun gebruikers zullen geven.

Cleopatra levert wellness producten zowel aan de particulier als aan professionele partijen (o.a. hotels, fitness centra, spa’s, zwembaden, schepen). Daardoor voldoen al onze producten aan de hoge kwaliteitseisen die het intensief gebruik in een commerciële omgeving mogelijk maakt.

Bij Cleopatra bent u op het juiste adres voor:

  • Ligbaden: Cleopatra is gespecialiseerd in de productie van comfortabele en diepe inbouwbaden alsmede elegante vrijstaande baden. Uitsluitend bij Cleopatra verkrijgbaar: diepe baden met ergonomische bodem waarin u tot de nek volledig ontspannen kunt liggen. Alle Cleopatra ligbaden zijn van top kwaliteit en dus ook geschikt in de professionele omgeving (hotel, scheep, fitness, en dergelijke).
  • Bubbelbaden: De bubbelbaden (whirlpools) van Cleopatra zijn van uitmuntende kwaliteit en gemaakt om uw lichaam optimaal te ontspannen en te masseren. We bieden verschillende systemen die een diversiteit aan behandelingen aanbieden. Voorbeelden van bijzondere bubbelbaden zijn onder anderen: ons Extreme Wellness Rug systeem met maar liefst 66 jets in de rug en ons O2 systeem die grote hoeveelheden zuurstof in het bad stuurt! Cleopatra produceert ook hoogwaardige vrijstaande bubbelbaden. 
  • Stoomcabines: Vele types cabines zijn mogelijk bij Cleopatra. Moderne glazen stoomdouches, comfortabele acryl cabines of betegelbare hamams. Cleopatra maakt uw cabine precies volgens uw specificaties met alle gewenste opties (kleurverlichting, speakers, douches etc.). Cleopatra is tevens producent van moderne en betrouwbare stoomgeneratoren die naast aangename stoom ook andere unieke functies aanbieden zoals halotherapie (zoutige stoom) en koude mist. Cleopatra produceert stoomcabines en hamams voor zowel de privé als de professionele gebruiker.
  • Sauna’s: Bij Cleopatra treft u altijd een (infrarood) sauna aan die helemaal bij uw wensen en (professionele) ruimte past! Dit is mogelijk, omdat Cleopatra al haar sauna’s in eigen fabriek op maat maakt. U kunt dus uit verschillende designs, houttypes en opties kiezen. Cleopatra maakt zowel simpele (maar toch robuuste) sauna’s als hele luxueuze sauna’s met moderne designs.       

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!

We hopen u snel van dienst te mogen zijn!