Over Cleopatra

Cleopatra over onsCleopatra B.V. is gevestigd in Zaandam (Nederland) en is al vanaf 1966 de Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden.

We zijn een gedreven en enthousiast team dat er alles aan doet om onze klanten naar tevredenheid te bedienen. We houden stuk voor stuk van de producten die we verkopen. We staan voor producten die niet alleen mooi zijn maar die ook jarenlang zorgeloos plezier aan hun gebruikers zullen geven.

Cleopatra levert wellness producten zowel aan de particulier als aan professionele partijen (o.a. hotels, fitness centra, spa’s, zwembaden, schepen). Daardoor voldoen al onze producten aan de hoge kwaliteitseisen die het intensief gebruik in een commerciële omgeving vereist.

Bij Cleopatra bent u op het juiste adres voor:

  • Ligbaden: Baden met comfortabele designs die niet alleen nu, maar ook in de toekomst schitterend zijn en blijven. Cleopatra biedt inbouwbaden en vrijstaande baden aan met meerdere stijlen en vormen.
  • Bubbelbaden: De bubbelbaden (whirlpools) van Cleopatra zijn superbe technische gemak machines. Gebouwd voor lang en intensief gebruik en ze bieden de gebruiker verschillende functies om gemasseerd te worden in het water. De Cleopatra bubbelbaden zijn makkelijk in onderhoud en in gebruik.
  • Stoomcabines en stoomdouches: Cleopatra is de wereld kampioen stomen! Cleopatra is het enige bedrijf dat zo veel verschillende stoomcabines aanbiedt. Professionele stoomcabines uit acryl, exclusieve stoomdouches uit glas, op maat betegelde stoomcabines; dit zijn slechts een aantal van de mogelijkheden die Cleopatra u aanbiedt! En bij elk stoombad hoort een betrouwbare Cleopatra stoomtechniek die het stomen jarenlang een echt genot zal maken.
  • Sauna’s: Bij Cleopatra treft u altijd een sauna aan die bij uw wensen past! Dit is mogelijk omdat Cleopatra al haar sauna’s in eigen fabriek op maat maakt. U kunt dus uit verschillende designs, houttypes en opties kiezen.                                                     

We hopen u snel van dienst te mogen zijn!