Ligbad kopen


Ligbad kopen? Dit is geen eenvoudige beslissing: een ligbad koop je niet elke dag en vanzelfsprekend wenst u een ligbad die niet alleen comfortabel is maar die ook in de toekomst mooi zal blijven. Het is vaak zeer omslagtig om een ligbad te moeten vervangen; daarom is het slim om goed naar de kwaliteit van het ligbad te kijken. 

Klik hier om alle mooie Cleopatra baden te bekijken.

Cleopatra is al 50 jaar de Nederlandse leverancier van hoogwaardige ligbaden. Kwaliteit is de voornaamste prioriteit bij de ontwikkeling van al onze baden. Hiernaast vinden we het comfort in bad zeer belangrijk. Waarom zou u een bad in huis hebben indien u erin niet volledig ontspannen kunt liggen? We besteden veel aandacht aan de design van onze baden en zoeken we de kleine details op die voor een goede ondersteuning van het lichaam in bad kunnen. 

Cleopatra biedt een zeer breed assortiment van ligbaden aan: inbouwbaden, ergonomische baden, vrijstaande baden met verschillende designs en afmetingen. Bij elke badkamer of wellness ruimte past een Cleopatra ligbad. Zeker ook in de professionele omgeving, zoals in hotels, spa's en fitness centra's. 

Waarom een ligbad van Cleopatra kopen?

Een Cleopatra ligbad kopen betekent:

  • Een ligbad dat mooi wit en glad blijft, ook na jaren intensief gebruik. Dit is te danken aan de 6 mm dikke acryl laag van alle ligbaden en aan de compositie van het gebruikte acryl.
  • Comfort in bad. Alle Cleopatra ligbaden zijn ontworpen zodat men zo aangenaam mogelijk in bad kan liggen.
  • Schitterende ligbad designs. De vormen, lijnen en afmetingen van de Cleopatra ligbaden zijn nauwkeurig bedacht en streven naar een optimaal totaal baddesign.
  • Een sterke ligbad bodem. De Cleopatra baden beschikken over een badbodem versteviging: dit zorgt ervoor dat uw ligbad na verloop van tijd niet inzakt.

Ons complete assortiment kunt u hier bekijken.