Jacuzzi kopen

cleopatra jacuzzi

Jacuzzi kopen? Met meer dan 50 jaar ervaring in de whirlpool- en jacuzzi branche is Cleopatra de erkende jacuzzi expert in de Benelux. Klik hier om de mooie Cleopatra jacuzzi's te bekijken. 

We bieden de breedste scala aan kwaliteit jacuzzi's die bij verschillende smaken en portemonnaies passen. Ook vrijstaande jacuzzi's vindt u bij Cleopatra! 

De Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's staan eerst en vooral voor kwaliteit:

  • Kwaliteit van de onderdelen: de bedoeling is dat elke whirlpool jarenlang blijft functioneren, ook bij intensief gebruik in een spa of hotel bijvoorbeeld.
  • Kwaliteit van de massages:  de Cleopatra whirlpools leveren echte massages met de keuze op verschillende types massages --van zacht prikkelend tot krachtig en therapeutisch).
  • Kwaliteit van de ligbaden: gemaakt uit robuste materialen en gemaakt om jarenlang mooi te blijven.

 

 

De Cleopatra bubbelbaden en jacuzzi's staan ook nog voor comfort en esthetiek:

  • Onze bubbelbaden zijn ontworpen om het lichaam adequaat te ondersteunen. Verschillende niveau's van comfort zijn mogelijk in onze jacuzzi's met vlakke bodem of in onze fantastische ergonomische ligbaden. 
  • Onze bubbelbaden zijn uitgerust met vlakke jets die niet in de weg staan.
  • Top ontwerpers zoals Robert Bronwassers of Ad van Berloo ondersteunen de ontwikkeling van onze baden. Het resultaat zijn hele mooie ligbaden met soepele lijnen. 

 

 

Met een Cleopatra jacuzzi in huis of  in uw professionele omgeving krigt u een top kwaliteit product gricht op echte wellness.

 

Kom langs in onze showroom in Zaandam om alle Cleopatra whirlpools te bekijken en zelfs te testen! De Cleopatra jacuzzi’s zijn ook te bekijken in een winkel in uw buurt: klik hier om een winkel te vinden.

 

Hieronder ziet u een drietal van de meest verkochte Cleopatra jacuzzi’s. Klik hier om alle Cleopatra jacuzzi’s te bekijken.