Hamam thuis

Hamam thuis


Hamam thuis? Een Turkse hamam kopen voor thuis of voor o.a. een professionele spa, fitness center of hotel? Bij Cleopatra bent u aan het juiste adres: we zijn al 50 jaar de voornaamste leverancier van Turkse hamams in de Benelux. Bekijk hier de mooie Cleopatra hamams. 

Bij Cleopatra kunt u uit meerdere types hamams kiezen:

  • Hamams van glas. De ultieme moderne stoomdouches met een minimalistisch uiterlijk, die passen bij elk interieur! U kunt zelfs eigen beelden op uw stoomdouche laten afdrukken!
  • Betegelbare hamams. Bouwkundige stoomcabines op maat gemaakt met benodigde ramen, deuren en dak. Deze stoomcabines zijn bestemd voor uw interieur en zullen helemaal bij uw wensen passen!
  • Hamams uit acryl. Deze stoomcabines worden niet voor niets de klassieke stoomcabines genoemd: ze staan al lang in vele huizen en professionele omgevingen. Deze stoombaden blijven jarenlang mooi en schoon en behouden optimaal de warmte van de stoom.
  • Hamams uit tegels en acryl. Zitjes uit acryl samen met betegelbare wanden: het best van twee werelden! 

 

Kom langs in onze showroom in Zaandam om al onze Turkse hamams te bekijken, voelen en zelfs te proberen! Onze stoombaden zijn ook te bewonderen in meerdere sanitair winkels verspreid door de Benelux.