Extreme Wellness bubbelbaden

Extreme Wellness bubbelbaden

Weergegeven prijzen zijn incl. BTW

Massage jacuzzi's

De Cleopatra Extreme Wellness whirlpools zijn echte massage jacuzzi's. Ze zijn uitgerust met een groot aantal jets die een diversiteit aan effectieve massages kunnen leveren. Ideaal voor gebruik thuis of in de professionele omgeving.

De mooie vlakke jets van de Extreme Wellness bubbelbaden worden op strategische plekken gemonteerd zodat spanningsgebieden adequaat behandeld worden.

U kunt kiezen uit een whirlpool ligbad die het hele lichaam vanuit de voeten tot aan de bovenrug actief masseert of een bubbelbad met massages gericht vooral op de rug. Met een Extreme Wellness bubbelbad krijgt u een bad en een masseur in huis!

De Extreme Wellness whirlpool systemen kunnen op alle inbouwbaden van Cleopatra gemonteerd worden. U kunt uit 50 modellen kiezen: comfortable rechthoekige ligbaden, diepe ronde ligbaden of zelf ergonomische ligbaden horen tot de mogelijkheden. 

Al de Cleopatra Extreme Wellness bubbelbaden worden in Nederland met uiterste zorg gemonteerd en zullen jarenlang blijven fonctioneren.