Complete Wellness bubbelbaden

Complete Wellness bubbelbaden

Weergegeven prijzen zijn incl. BTW

Top kwaliteit bubbelbaden van Cleopatra!

Op zoek naar een hoogwaardige jacuzzi die echt effect op het lichaam heeft? Ook een jacuzzi die jaren na jaren mooi en werkzaam blijft? Dan is een Complete Wellness jacuzzi van Cleopatra een ideale oplossing voor u. 

De Cleopatra Complete Wellness jacuzzi's zijn top kwaliteit ligbaden uitgerust met een hoogwaardig whirlpool systeem en met de prachtige Cleo Touch bediening. Met deze bediening kunt u de intensiteit en pulsatie van de behandelingen traploos aanpassen. Zo kunt u de behandeling krijgen die precies bij uw behoeftes op dat moment past.

De jets van de Cleopatra Complete Wellness jacuzzi's zijn supervlak en uit verchroomde messing; ze zullen niet in de weg zitten en zullen jarenlang mooi blijven, ook bij intensief gebruik. De jets worden op strategische plekken in het ligbad geplaatst zodat rug, bennen en/of voeten echt gemasseerd en geprikkeld worden.

De Complete Wellness whirlpool systemen kunnen op alle inbouwbaden van Cleopatra gemonteerd worden. U kunt uit 25 modellen jacuzzi's kiezen: comfortable rechthoekige jacuzzi's, diepe ronde jacuzzi's of zelf ergonomische bubbelbaden hogen tot de mogelijkheden. 

Al de Cleopatra Wellness jacuzzi's zijn in Nederland met uiterste zorg gemaakt en zullen jarenlang blijven fonctioneren.