Bubbelbad inspiratie

cleopatra bubbelbad kopen

 Op zoek naar een bubbelbad?  Om te bepalen welk type bubbelbad het best bij u past is het raadzaam om een aantal bubbelbaden uit te testen. Zo kunt u ervaren hoe verschillende whirlpool systemen functioneren en welk effect ze daadwerkelijk op uw lichaam en geest hebben.

U bent welkom in de testruimte van Cleopatra in Zaandam. Daar kunt u in alle rust in verschillende jacuzzi’s liggen en onze producten goed uittesten.

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar Zaandam te komen, dan kunt u ook al de Cleopatra bubbelbaden hier bekijken. U kunt ook langs komen in een van onze verkooppunten in uw buurt.

Cleopatra is al 50 jaar de Nederlandse fabrikant van hoogwaardige bubbelbaden (ook wel whirlpools of jacuzzi's genoemd) voor gebruik zowel thuis als in de professionele omgeving (o.a. spa's, hotels, fitness centra's). Met deze geschiedenis zijn we in staat om u te inspireren en u volledig te informeren over het maken van de beste keuze voor een bubbelbad

cleopatra bubbelbad carmenta


Bubbelbad inspiratie met Cleopatra

Er is een groot aanbod van bubbelbaden in de markt. Neem daarom uw tijd om al de verschillende opties goed te bekijken.

Waarom zou u voor een bubbelbad van Cleopatra moeten kiezen en waar staan de Cleopatra bubbelbaden voor?

  • Effectieve whirlpool systemen die een positief effect hebben op uw lichaam en geest.
  • Keuze uit verschillende systemen die een variëteit aan behandelingen kunnen aanbieden: lichte prikkeling van de huid en het zenuwstelsel, actieve massage van het hele lichaam of van alleen de rug of een energie boost door een zuurstof bad? Vele verschillende behandelingen zijn mogelijk en verkijgbaar voor u. 
  • Comfort in bad. Alle Cleopatra bubbelbaden zijn ontwikkeld, zodat men ontspannen in bad kan liggen. De Cleopatra ligbaden zijn daarom diep en met aangename rug- en (optionele) armleuningen. Uniek op de markt: Cleopatra biedt ergonomische ligbaden die ervoor zorgen dat u goed stabiel in bad kunt liggen zonder dat u wegglijdt. 
  • Rustige whirlpool systemen met geluidsdempers.
  • Aangename bubbelbad designs. Verschillende modellen van bubbelbaden zorgen ervoor dat u een model zult vinden met de gewenste afmetingen en "looks". We bieden ook stijlvolle vrijstaande bubbelbaden aan!
  • Duurzaamheid. Uw Cleopatra bubbelbad zal makkelijk 15-20 jaar mooi blijven en goed blijven functioneren.
  • After-sales service. Indien er toch iets aan de hand met uw bubbelbad zou zijn, dan kunt u rekenen op ons service apparaat overal in de Benelux. 

Klik hier om de Cleopatra bubbelbaden te ontdekken. 

Heeft u vragen of wilt u extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op!